Huis leegmaken Boxtel

Jouw partner voor uw huis leegmaken in Boxtel

Moet uw een huis leegmaken in Boxtel? Schakel hiervoor de specialisten van Ontboedel.nl in. Elke keer als wij een huis leegmaken (ook na een overlijden), doen wij dit discreet, zorgzaam en duurzaam. Als wij iets interessants tussen je meubels zien staan? Dan bieden wij daarvoor een passende, eerlijke vergoeding. Hierdoor wordt onze rekening voor het leeg opleveren van de woning direct wat lager. Wil jij een huis leeg laten maken? Bel 06-12777339 voor een afspraak met ons in Boxtel.

Laat ons een huis leegmaken in Boxtel

Als je ons inschakelt om een huis leeg te maken in Boxtel, dan plannen wij deze desgewenst binnen 5 werkdagen in. Onze aanpak is verder duidelijk, snel en zorgvuldig. Zo vragen wij vaste prijzen per m². En of wij nou werken voor particulieren, bedrijven, verenigingen van eigenaren of hospices, wij gaan discreet en respectvol te werk. Nadat wij een huis/woning leeg en bezemschoon opleveren na het leegmaken van een huis, gooien we nooit zomaar iets weg. Wij richten ons op 80% hergebruik van alles dat we uit de woning halen.

Meer dan alleen een huis leegmaken

Mogen wij een huis leeg maken, netjes opruimen en uiteindelijk leeg opleveren? Dan kan het zo zijn dat wij tijdens het leegruimen interessante meubels aantreffen. Wij gunnen deze meubels graag een tweede leven. Zo knappen wij ze zorgvuldig op voor hergebruik. Zien wij (design) meubels uit de jaren vijftig, zestig en zeventig staan? Dan bieden we je eventueel een financieel extraatje aan. Hierdoor wordt jouw rekening voor het leegruimen van het huis meteen wat lager. Neem contact met ons op voor het leegmaken van uw huis. Wij gaan met liefde en aandacht om met jouw spullen.

Een huis leegmaken na een overlijden

Wanneer een naaste te overlijden komt, volgt vaak een drukke en emotionele periode. Er moet snel van alles gedaan en besloten worden. Als je ons inschakelt om het huis leeg te maken na het overlijden, denken wij graag met je mee. Gun je de meubels van jouw overleden dierbare een tweede leven en respectvolle manier van hergebruik? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Regel het leegmaken van uw huis in Boxtel

Plan via Ontboedel.nl het leegmaken van uw huis in Boxtel. Wij volbrengen deze discreet, zorgvuldig en respectvol. Mogen wij een huis leegmaken (na een overlijden)? Wij zijn graag jouw woningontruimer. Benader ons via 06-12777339 of info@ontboedel.nl. Wij komen graag bij jou op bezoek in Boxtel als betrouwbare ontruimer.