Huis leegmaken na overlijden

Het huis leegmaken na overlijden

Een huis leegmaken na overlijden is één van de vele vervelende dingen die op je af komt als je een dierbare bent verloren. Je wilt uiteraard dat dit respectvol en zorgvuldig gebeurt. Dat begrijpen wij bij Ontboedel.nl erg goed. Wij maken het huis discreet, secuur en duurzaam leeg. Wij gooien nooit zomaar iets weg, maar zorgen er voor dat het bij de juiste persoon terecht komt en dat deze spullen een tweede leven krijgen. Benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact met ons. Laat je door ons ontzorgen in de emotionele tijd na het overlijden van je dierbare(n).

De gevolgen van een overlijden

Het verliezen van een dierbare geeft naast verdriet en emoties vaak ook stress. Er ontstaat een situatie waarin je een boel taken moet uitvoeren die niet je dagelijkse ‘ding’ zijn en waar je op dat moment echt niet op zit te wachten. Enige ondersteuning is daarom zeer welkom. Ontboedel.nl ontzorgt je op het gebied van het leegmaken van het huis na overlijden. Het is ons vak en wij gaan natuurlijk respectvol om met de persoonlijke items van de oorspronkelijke bewoner. Wij verzamelen alle persoonlijke items in een box die we terug aanbieden aan de nabestaanden.

Wat te doen met de spullen uit de woning?

Wij denken met je mee en overleggen wat er met de spullen moet gebeuren die nog van waarde zijn. Onze bedrijfsvoering richt zich op de circulaire economie en het tweede leven van de spullen vinden wij erg belangrijk, lees hier meer over in hergebruik. We gooien dus niet zomaar spullen weg. Wij beseffen ook dat het leegmaken van de woning emoties kan oproepen. De ene nabestaande wil graag bij de ontruiming aanwezig zijn, de ander juist niet. Bij Ontboedel.nl is alles mogelijk. Wij raden alle nabestaanden in elk geval aan goed onderling te overleggen. Zo verdwijnt niet plotseling iets dat voor iemand een persoonlijke herinnering draagt. En alle spullen waarvan wij denken dat het van persoonlijke waarde kan zijn bewaren wij in een box, wij noemen dat de black-box, die we na het leegmaken van het huis weer aan u afgeven!

Voordat we het huis leegmaken

Vaak wordt gedacht dat er altijd een huisbezoek gedaan moet worden om de prijs te berekenen van het leegruimen van een huis na overlijden. Het kan wel, maar eigenlijk is het in deze ‘digitale’ tijden niet echt nodig om een huisbezoek in te plannen. Dat scheelt je in kosten en vooral in tijd. Wil je in deze emotionele periode liever geen bezoek ontvangen? Dan kun je zelf op een moment dat het jou schikt foto’s via whats-app naar ons opsturen. Wij kunnen op basis van foto’s zien of er mogelijk spullen bij staan waar wij een vergoeding voor kunnen bieden. Voor deze meubels en objecten krijg je dan een passende en eerlijke vergoeding.

Laat ons het huis respectvol leegmaken na het overlijden

Wil je er zeker van zijn dat een zorgzame, professionele en betrouwbare partij het huis leegmaakt? Kies dan voor Ontboedel.nl. Wij ontruimen snel, secuur en met oog voor de circulaire economie. Niets wordt zomaar weggegooid. Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie! Wij ontzorgen jou graag door het huis zorgvuldig leeg te maken na het overlijden.