Hoeveel kost een verhuizing?

Gebruik onze eenvoudige calculator

Wil jij weten hoeveel het kost om te verhuizen via Ontboedel.nl? Gebruik dan onze eenvoudige calculator. Hiermee ontvang je in een no time een overzicht van welke kosten je kunt verwachten. Heb je bijzondere spullen die verhuisd moeten worden? Neem dan contact met ons op. Wij sturen je graag een heldere vrijblijvende offerte, zodat je in één oogopslag kunt zien wat jij voor jou kunnen betekenen tegen welke scherpe tarieven. Bereken eenvoudig de kosten van uw verhuizing online!

Zo werkt onze calculator

Via onze calculator kun je na het beantwoorden van slechts 3 vragen een globaal bedrag ontvangen voor de verhuizing. Wat wij van jou willen weten is:

  1. Betreft de ontruiming een woonhuis of een appartement?
  2. Hoeveel m² betreft de ontruiming?
  3. Wil je dat wij vloeren verwijderen?

Heb je twijfels over het exact aantal m²? Vul dan in wat je denkt dat het is. Wij zoeken vervolgens voor jou uit wat het exact is. De prijs die je na de calculatie ziet staan, is volledig transparant. Dit betekent dat er geen verborgen kosten bijkomen.

Geef het aan als je bijzondere spullen wilt verhuizen

Onze calculator is berekend op standaard verhuizingen. Moeten er voor jouw verhuizing bijzondere objecten verplaatst worden, die bijvoorbeeld niet zomaar door de deur passen? Zoals een piano? Geef dit dan aan ons door. Wij kunnen dan tijdig een verhuislift o.i.d. inschakelen of een bepaalde vergunning aanvragen. Het kan ook voorkomen dat wij extra transportmaterieel moeten organiseren. Zo kunnen we de verhuizing eenvoudiger, netter en vooral efficiënter laten verlopen. Weet je niet zeker of er extra materieel nodig is? Laat ons dan bij je langskomen. Wij beoordelen de situatie dan direct, zodat wij je zo soepel en vlekkeloos mogelijk kunnen helpen met de verhuizing.

Ontdek jouw voordeel in kosten met onze werkwijze

Een verhuizing plannen via ons kost je nooit de hoofdprijs. Wij zijn namelijk een verhuisbedrijf én een ontruimbedrijf in één. Dit betekent dat wij zowel de verhuizing verzorgen – denk aan het inpakken, transporten en eventueel uitpakken van je spullen – én je voormalige woning bezemschoon achterlaten. Deze aanpak biedt grote voordelen in tijd en kosten. Ook heb je zelf geen omkijken meer naar de afvoer van restanten en rommel. Ben jij inmiddels overtuigd van onze aanpak? Gebruik dan direct onze calculator om te ontdekken hoeveel jouw verhuizing kost.