Gratis Boedeladvies bij woningontruimen

Wij adviseren u in twee verschillende situaties:

Boedeladvies bij woningontruiming

Wanneer u ons vraagt een berekening te maken voor de kosten van een woningontruiming dan bieden wij u het gratis boedeladvies aan. Wij kijken dan graag met u mee, vaak op basis van gemakkelijk te nemen overzicht-foto’s van de gehele boedel. Detailfotos zijn hiervoor niet eens nodig. Wij wijzen u dan de stukken uit de boedel aan die relevante economische waarde hebben. Daar bieden wij u meteen een mooie vergoeding voor welke verrekend kan worden met de kosten van woningontruiming. Denkt u dat er spullen van waarde in uw boedel zitten? Kies dan voor gemak en bied ze eerst bij ontboedel.nl aan. Daarmee voorkomt u allerlei moeilijke verkooptrajecten en heeft u direct zekerheid.

U wilt alleen dat ene bijzondere meubel stuk verkopen of laten opkopen?

Geen ontruiming nodig maar u heeft wel een bijzonder object, aparte meubels, stoelen, banken, kasten, wandmeubels, lampen, tapijten, beelden, decoratieve objecten, kunst of kitsch, vintage, retro of antiek, waar u de waarde van wilt weten én het wilt verkopen? Bent u benieuwd wat dat erfstuk nu echt waard is of heeft u iets in de kast, in uw kelder of op zolder liggen waar u toch niets mee doet? Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of e-mail.

Waar kijken wij naar bij een boedeladvies?

Elke dag zoeken professionele partijen naar spullen die ze willen opkopen. Wij werken met de betere van die partijen samen en weten exact wat zij zoeken. Vaak is de Nederlandse markt te klein geworden, is er hier geen vraag of zijn spullen moeilijker te verkopen. De partijen waar wij mee werken hebben een veel groter marktbereik. Zij weten dan ook precies naar welke spullen vraag is. En die vraag verandert met de tijd mee. De marktvraag is altijd bepalend. Daarmee zijn wij dus altijd actueel!
Verder kijken wij in een boedeladvies ook naar de spullen die misschien geen economische waarde hebben maar wel herbruikwaarde. Wij vinden dat minstens zo waardevol. Als hergebruik in onbewerkte vorm kan dan heeft dat natuurlijk de voorkeur. Wij schatten dan in waar we dit deel van de boedel kunnen onderbrengen voor hergebruik. En tot slot kijken we naar het deel van de boedel dat niet zonder herbewerking gebruikt kan worden, het afval. Dat deel is ook belangrijk voor het terugwinnen van grondstoffen of halffabrikaten en daar ligt onze focus op. Hergebruik tot het maximaal mogelijke. Duurzaamheid is bij een boedeladvies erg belangrijk en daarin onderscheiden wij ons in de markt.