Cash or Trash met Barbara Jongsma

Barbara Jongsma werd gevraagd om deel te nemen aan het TV programma Cash or Trash op SBS. ‘Wat een leuke ervaring was dat’, zegt Barbara. ‘Het voelde ook zeker als erkenning van onze jarenlang opgebouwde kennis en kunde van alles wat met ontboedelen te maken heeft. Naast het feit natuurlijk dat we met allemaal leuke mensen een mooi programma hebben gemaakt’. Wilt u volgen wat Barbara gedurende de uitzendingen kocht? Houd dan deze pagina in de gaten.

Barbara Jongsma bij Cash or Trash

‘Net zoals we doen als we bij mensen thuis een woning ontboedelen, was hier de bedoeling dat we de aangeboden items beoordelen. De in het programma aangeboden items zijn natuurlijk geen ‘Trash’ in de zin van afval, maar het ging er om of ik inschatte of de items marktwaarde hebben. Als dat zo is dan bieden wij een vergoeding “Cash” voor het item. Precies zo als wij in de dagelijkse praktijk voor onze klanten doen. Wel spannend hoor voor TV, gelukkig zaten er items bij waar ik zeker een vergoeding voor heb kunnen geven’. Volg de aankopen van Barbara vanaf 23 oktober op deze pagina. Zodra ze iets heeft gekocht tonen we het hier op deze pagina.

 

We houden het graag spannend. 

23  en 30 oktober en 6,13, 20 en 27 november waren de uitzendingen van Cash or Trash. 

Hieronder zie je welk items Barbara kocht tijdens deze uitzendingen.

Koopt Barbara in de volgende uitzending weer een mooi object?

Die kun je daarna dan hier op deze pagina vinden.

Kijk ook de volgende uitzending op 4 december 21:30 uur SBS6. 

 

Uit de uitzending van 23 oktober:

Barbara kocht deze ear chair tijdens Cash or Trash op TV. 

Item: Jurgen Bey ‘ear chair’ voor Prooff

Bijzonderheden: Geweldige grote oorstoel. Ontworpen om je terug te kunnen trekken zelfs in grote open ruimtes. Vind rust, werkruimte en jezelf in een drukke omgeving. Heerlijk toch? Cocooning to the max. 

De stoel is door mij gekocht tijdens Cash or Trash is nu te koop bij BarbMama Design.

Uit de uitzending van 30 oktober:

Barbara kocht deze neon tijdens Cash or Trash op TV, ‘Ik ben dol op Australië en op mode. Deze neon reclame van MinkPink is een wannahave, zo leuk.’
Wil jij meer weten over het item of het komen bekijken? Neem contact met ons op via info@ontboedel.nl

Uit de uitzending van 6 november:

Barbara kocht tijdens Cash or Trash op TV geen van de aangeboden items. 

Barbara:

‘Het was weer een hele leuke opnamedag. Voor ontboedel.nl kijken wij ook graag met onze klanten mee. Wij kijken dan of de aangeboden items verkoopwaarde hebben die wij dan weer kunnen vergoeden aan onze klant. Eerlijk en in alle rust. Primair is hergebruik  de waarde van de toekomst. Ja, zo doe ik dat op TV ook, waarom zou dat daar anders zijn? Kijk je volgende week ook weer mee?’

Uit de uitzending van 13 november:

Barbara kocht deze stoelen tijdens Cash or Trash op TV. 

Item: Verner Panton ‘Vilbert’ stoelen voor Ikea

Bijzonderheden: Collectors item stoelen omdat Verner Panton  ze ontworpen heeft maar Ikea de stoelen al heel snel uit hun winkels haalde vanwege beperkte verkoopaantallen. Juist daarom zijn ze uniek geworden en interessant voor design addicts. 

Nu te koop bij: BarbMama Design

Uit de uitzending van 20 november:

Barbara tijdens Cash or Trash op SBS6: 

”We hebben vandaag weer een fantastische dag gehad én ook mooie items gezien. De aangeboden items in de uitzending van vandaag passen beter bij m’n collega’s, dus die komen goed terecht. Wil jij ook ontboedelen? Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere meubels, lampen, kasten, kunst, kitsch. Begin daarom vandaag met ontboedelen en bied je mooie en bijzondere objecten aan.

Uit de uitzending van 27 november:

Barbara kocht deze vloerlamp tijdens Cash or Trash op TV.

Item: Hala Zeist vloerlamp

 

Jaartal: 1960s

 

Bijzonderheden: Mooie verstelbare vloerlamp van het Nederlandse merk Hala.

Nu te koop bij: BarbMama Design

Uit de uitzending van 4 december:

Barbara tijdens Cash or Trash op TV bij SBS6. 

Barbara:

‘Vandaag voorlopig de laatste opnamedag van Cash or Trash, in ieder geval van deze reeks. Wie weet wat er nog volgt. Het aanbieden van de items lijkt soms een beetje op de roulette tafel uit aflevering 4. Valt het balletje de kant van de aanbieder op of niet? Wij beoordelen vaak ook vrij snel om onze klanten duidelijkheid te bieden. Heb je dus leuke, aparte meubels, objecten, antiek, retro, design, jaren 50 t/m 90 design: Bied het aan het ontboedel.nl team aan.’