Cash or Trash met Barbara Jongsma

Barbara Jongsma werd gevraagd om deel te nemen aan het TV programma Cash or Trash op SBS. ‘Wat een leuke ervaring was dat’, zegt Barbara. ‘Het voelde ook zeker als erkenning van onze jarenlang opgebouwde kennis en kunde van alles wat met ontboedelen te maken heeft. Naast het feit natuurlijk dat we met allemaal leuke mensen een mooi programma hebben gemaakt’. Wilt u volgen wat Barbara gedurende de uitzendingen kocht? Houd dan deze pagina in de gaten.

Barbara Jongsma bij Cash or Trash

‘Net zoals we doen als we bij mensen thuis een woning ontboedelen, was hier de bedoeling dat we de aangeboden items beoordelen. De in het programma aangeboden items zijn natuurlijk geen ‘Trash’ in de zin van afval, maar het ging er om of ik inschatte of de items marktwaarde hebben. Als dat zo is dan bieden wij een vergoeding “Cash” voor het item. Precies zo als wij in de dagelijkse praktijk voor onze klanten doen. Wel spannend hoor voor TV, gelukkig zaten er items bij waar ik zeker een vergoeding voor heb kunnen geven’. Volg de aankopen van Barbara vanaf 23 oktober op deze pagina. Zodra ze iets heeft gekocht tonen we het hier op deze pagina.

 

Volg ons hier vanaf 23 oktober:

We houden het graag spannend. 

 

Op 23 oktober is de eerste uitzending van Cash or Trash. 

 

Koopt Barbara in die uitzending spullen? Die kun je daarna hier op deze pagina vinden.

 

 

 

 

 

Uit de uitzending van .. oktober:

Barbara kocht deze vloerlamp tijdens Cash or Trash op TV. 

 

Item: Hala Zeist vloerlamp

Jaartal: 1960s

Bijzonderheden: Mooie verstelbare vloerlamp van het Nederlandse merk Hala. 

 

Nu te koop bij: BarbMama Design

Uit de uitzending van .. oktober:

Barbara kocht deze neon tijdens Cash or Trash op TV, ‘Ik ben dol op Australië en op mode. Deze neon reclame van MinkPink is een wannahave, zo leuk.’
Wil jij dit item kopen? Neem contact met me op via info@ontboedel.nl

Uit de uitzending van .. oktober:

Barbara kocht deze stoelen tijdens Cash or Trash op TV. 

Item: Verner Panton ‘Vilbert’ stoelen voor Ikea

Bijzonderheden: Collector item stoelen omdat Verner Panton  ontworpen heeft maar Ikea de stoelen als snel uit hun winkels haalde vanwege beperkte verkoopaantallen. Juist daarom zijn ze uniek geworden en interessant voor design addicts. 

Nu te koop bij: BarbMama Design

Uit de uitzending van .. oktober:

Barbara kocht deze 7 up uiting tijdens Cash or Trash op TV. 

Item: 7-up reclame uiting

Bijzonderheden: Er zijn veel verzamelaars van 7-up reclame-uitingen die zij vroeger maakten. Ik wilde het graag kopen juist om dat aan te geven. 

Wij gaan een leuke actie op facebook organiseren en daarbij kun je dit item winnen! Like en volg ontboedel.nl op facebook. En houd de facebook pagina in de gaten voor deze actie.

Uit de uitzending van .. oktober:

Barbara kocht deze ear chair tijdens Cash or Trash op TV. 

Item: Jurgen Bey ‘ear chair’ voor Prooff

Bijzonderheden: Geweldige grote oorstoel. Ontworpen om je terug te kunnen trekken zelfs in grote open ruimtes. Vind rust, werkruimte en jezelf in een drukke omgeving. Heerlijk toch?  Cocooning to the max. 

De stoel door mij gekocht tijdens Cash or Trash is nu te koop bij BarbMama Design.