Bijzonder stuk verkopen

Een bijzonder meubelstuk verkopen, maar dan zonder gedoe

Op TV zijn programma’s als Salvage Hunters, Garage sale en Cash or Trash super populair. Ook wij zijn altijd op zoek naar aparte meubels, stoelen, banken, kasten, wandmeubels, lampen, tapijten, beelden en decoratieve objecten. Kunst of kitsch, vintage, retro of antiek.

Op aparte meubels uit de jaren vijftig, zestig, zeventig, en op design meubels uit de twintigste eeuw, bieden we direct geld. Bovendien halen wij het dan bij u op, makkelijk toch? We betalen graag voor goede bijzondere spullen en naast gemak bespaart u zichzelf de verkoopstress van marktplaats.

Bent u benieuwd wat dat erfstuk nu echt waard is of heeft u iets in de kast, in de kelder of op zolder liggen waar u toch niets mee doet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Vraag het ons dan via telefoon of whatsapp op 06-12 777 339 of via e-mail: info@ontboedel.nl.

Wij kijken graag met u mee naar een bijzonder object, aparte meubels, stoelen, banken, kasten, wandmeubels, lampen, tapijten, beelden, decoratieve objecten, kunst of kitsch, vintage, retro of antiek.

Onze bieding wordt bepaald door de marktvraag. Wij werken o.a. samen met BarbMama Design en andere partijen voor meubels van merken en ontwerpers uit de de jaren 50, 60, 70 en 80. Daar is het meeste vraag naar in de markt. 

Wanneer u die heeft en wij deze van u mogen kopen dan bespaart u zich tevens het gedoe van het zelf handelen en transporteren. Wij betalen geen vergoeding voor wit- en bruingoed, huisraad of meubels waarvan wij weten dat er geen relevante financiële waarde hebben.

U kunt ook ons formulier gebruiken om het eerste contact te leggen:

Vul details in zoals merk, ontwerper, conditie en dergelijke. U kunt ook via Whatsapp foto’s sturen.